[主頁] [睇樓] [家事百科] [羅力威] [蘇GOOD] [化妝美容] [中英文兒歌] [產前產後] [奶奶趣聞] [Flashcards] [開心大發現] [食譜] [馬爾代夫] [旅遊飲食] [必睇] [最新]
[產前產後] [生活] [惡搞] [兩岸國際] [親子] [時事專輯] [時事] [娛樂節目] [娛樂] [食譜] [兒歌] [網熱] [電台]

[娛樂] 係咪小兒科 14 林敏驄

係咪小兒科 - 嘉賓:林敏驄 - 第14集 Part 1


係咪小兒科 - 嘉賓:林敏驄 - 第14集 Part 2 (必睇 at 08:00)


係咪小兒科 - 嘉賓:林敏驄 - 第14集 Part 3


係咪小兒科 - 嘉賓:林敏驄 - 第14集 Part 4


係咪小兒科 - 嘉賓:林敏驄 - 第14集 Part 5



本集的嘉賓是創作鬼才——林敏驄。思路敏捷,風趣幽默的林敏驄前來挑戰一百萬,到底可以贏取多少獎金呢?什麼題目會令到這位鬼才選擇退學呢?而林敏驄更即場盡顯急才,多次示範改編歌詞,並且演繹呢!支持林敏驄的觀眾朋友們,千萬不要錯過呢!!

今天目錄排行榜

YoutubeHK menu 精選影片目錄

Popular Posts